Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Anna-Mari AblouhAnna-Mari Ablouh

Viulunsoiton opettaja Anna-Mari Ablouh

   Olen toiminut viulunsoiton opettajana vuodesta 2004 asti ja työtehtäviini on kuulunut viulunsoiton yksilötuntien lisäksi oppilasorkesterien johtaminen, viuluvalmennusryhmien ja viulumuskareiden vetäminen sekä kamarimusiikkituntien pitäminen. TAIKEN myöntämän apurahan turvin olen kuluvana vuonna tuotekehittänyt uudenlaista oppimateriaalisarjaa, jonka idea on tukea musiikin oppimista erilaisten musiikin hahmoaineita opettavien seurapelien kautta. Oheisestä linkistä pääset tutustumaan kehittelemiini MUSAPELEIHIN

   Opetan tällä hetkellä omalla toiminimelläni musiikkikoulu ViuluVeissä. Lisäksi johdan Amore Musica Collegiumin amatööribarokkiorkesteria Amore Baroccoa.

Viulunsoiton pedagogiksi olen valmistunut Lahden ammattikorkeakoulusta. Viime vuosina olen syventänyt ammattiosaamista opiskelemalla Suzukipedagokiikaa. Keväällä 2019 valmistuis Suzuki 1-tason viuluopettajaksi. 

    Olen hallituksen jäsen ja koordinoija seuraavissa yhdistyksissä Amore Musica Collegium ry:ssä, joka organisoi matalankynnyksen yhteis- ja orkestersisoittomahdollisuuksia aikuisille musiikiharrastajille.

Olen myös hallituksen jäsenenä Camerata Amoroso ry, nimisessä yhdistyksessä, joka tuottaa mm. ooppera ja -passioproduktioita, kirkkokonsertteja, sekä soittaa myös yksityis- ja yritystilaisuuksissa.

 

 Kun tarvitset musiikkia tilaisuuteesi ota yhteyttä minuun. Tarvittaessa järjestän musiikkia niin yhden tai kahden soittajan kokoonpanoista aina isoon orkesteriin asti. Ohessa on soittonäyte luuttu-barokkiviulu duomme konserttitaltioinnista https://www.youtube.com/watch?v=Mogf2A0vgaU&feature=youtu.be, sekä ohessa soittonäyte barokkitriomme soitosta. https://www.youtube.com/watch?v=POzPvmwNC1M

 

Ystävällisin terveisin Anna-Mari

Anna-Mari Ablouh